NVM-Mondhygiënisten lanceert nieuwe websites voor consumenten en professionals

NVM-mondhygienisten-website

NVM-Mondhygiënisten heeft sinds 1 oktober twee nieuwe websites: één voor consumenten en één voor mondhygiënisten. Hier kunnen consumenten en professionals alles lezen over mondgezondheid, mondverzorging en de mondhygiënist.

Website voor mondhygiënisten

Voor professionals verandert er voorlopig weinig. Het deel van de website voor mondhygiënisten en NVM-leden is namelijk nagenoeg onveranderd. Op www.nvmmondhygiënisten.nl kun je ook zonder lidmaatschap nog steeds terecht voor informatie over de beroepsvereniging en nieuws over congressen. Ook dient de website als een plek waar mondhygiënisten hun kennis kunnen verbreden via cursussen.

Leden hebben echter toegang tot extra informatie en functionaliteiten. De site geeft meerwaarde aan het lidmaatschap door middel van een overzicht van actueel ledennieuws, een agenda, forum, vacaturebank, prikbord, waarnemersbank, diverse producten en diensten.

In feite is dit dus de ‘oude’ website, maar dan zonder het deel voor consumenten. Deze website zal echter niet lang onveranderd blijven. NVM-mondhygiënisten laat in een nieuwsbericht weten dat ook de website voor leden en mondhygiënisten die geen lid zijn van de beroepsvereniging de komende tijd verbeterd zal worden.

Consumentenwebsite

De grote verandering is daarentegen te vinden op de nieuwe consumentenwebsite: www.mondhygiënisten.nl. Waar consumenten en professionals vroeger terecht konden op dezelfde website, heeft het deel voor consumenten zich sinds 1 oktober afgesplitst op dit nieuwe adres. Op deze website is praktische informatie te vinden over bijvoorbeeld mondverzorging, gezonde voeding en de tarieven van mondhygiënisten. Daarnaast kan er via dit portaal gezocht worden naar een mondhygiënist in de buurt.

 

Lees meer over: Communicatie patiënt, Kennis/