Bezoek “Dentology, powered by Henry Schein”: hét internationale symposium voor tandheelkundige professionals

Dit event is voorbij

Tijdens dit buitengewone evenement kunt u lezingen van gerenommeerde internationale experts over innovaties bijwonen. Ook kunt u virtuele presentaties bekijken van de geavanceerde oplossingen van onze toonaangevende leveranciers.

Dentology

Dentology, powered by Henry Schein, wordt het eerste virtuele internationale symposium van Henry Schein Dental over digitale tandheelkunde. In de virtuele 3D-setting van het evenement zal hoogwaardige content worden gepresenteerd in de vorm van lezingen van tandheelkundige professionals met internationale faam plus een uitgebreid portfolio aan digitale oplossingen voor de orale zorg. Bezoekers van Dentology van over de hele wereld krijgen de kans van gedachten te wisselen met de sprekers en de digitale specialisten van Henry Schein.Het evenement vindt plaats op 29 en 30 januari 2021.

De hoofdsprekers tijdens Dentology zijn Dr. Christian Coachman (Brazilië) en Dr. Simon Chard (VK)

  • Dr. Christian Coachman is afgestudeerd in tandheelkunde en dentale technologie en is lid van de Brazilian Academy of Esthetic Dentistry. Hij zal het hebben over de impact die digitalisering heeft gehad op de tandheelkunde.
  • Dr. Simon Chard is cum laude afgestudeerd aan het King’s College London Dental Institute en in 2020 in Dentistry Magazine door zijn Britse vakgenoten uitgeroepen tot de nummer vier van de invloedrijkste leden van de beroepsgroep. Hij maakt deel uit van het bestuur van de British Academy of Cosmetic Dentistry. Simon Chard zal spreken over innovaties in de communicatie met patiënten via de sociale media.

De experts die bijdragen aan het symposium zijn afkomstig vanuit de hele wereld

  • Dr. Ole Schmitt en Dr. Andreas Kurbad (Duitsland)
  • Prof. Dr. Guillermo Pradíes en Ferran Llassana (Spanje)
  • Dr. Jacques Vermeulen en Dr. Christian Moussally (Frankrijk)
  • Stefano Negrini en Dr. Mauro Fazioni (Italië)
  • Wouter Reybrouck (België)
  • Prof. Dr. Daniël Wismeijer (Nederland)
  • Dr. Ian Buckle (VK)
  • Dr. Katya Archambault (VS)

Zij gaan in op thema’s als de digitale workflow, digitale implantologie en orthodontie en de erkenning van digitale pathologie. Ook praktische vragen zullen aan de orde komen, bijvoorbeeld hoe we het best kunnen overstappen op digitale technieken, optimaal gebruik kunnen maken van de intra-orale scanner en op welke manier we digitalisering kunnen inzetten voor de communicatie met de patiënt. En dit is nog maar een kleine greep uit het brede scala aan onderwerpen die aan bod zullen komen. Na de live paneldiscussie onder leiding van Dr. Simon Chard worden de deelnemers die zich hebben aangemeld, aangemoedigd terug te keren naar de expositieruimte om in gesprek te gaan met het team van Henry Schein.

Gastspreker van Dentology is Randi Zuckerberg, ondernemer, investeerder, bestsellerauteur, tech-media-persoonlijkheid en genomineerd voor een Emmy. Voordat ze Zuckerberg Media oprichtte, was ze een van de eerste werknemers van Facebook. The Hollywood Reporter heeft haar uitgeroepen tot een van de “50 Digital Power Players”.

Registreer Dentology World

Virtuele expositieruimte

In de exclusieve virtuele expositieruimte zullen de nieuwste innovaties van toonaangevende dentale producenten en zakelijke partners te zien zijn en worden deelnemers in de gelegenheid gesteld hun klinische, digitale en zakelijke ambities te bespreken. Tijdens het evenement zullen de specialistenteams van Henry Schein realtime beschikbaar zijn voor vragen over de manier waarop de vergaarde kennis kan worden geïmplementeerd in de dagelijkse praktijk en welke digitale oplossingen het best aansluiten bij de doelen voor de toekomst.

Rely on Us

“Met Dentology onderstrepen we de missie van Henry Schein om oplossingen te bieden waarmee tandheelkundige professionals zakelijk kunnen groeien. Wij willen onze klanten voorzien van de nieuwste innovaties voor bedrijfskundige, klinische en technologische oplossingen zodat zij hun praktijk succesvol kunnen exploiteren en hoogwaardige patiëntenzorg kunnen bieden. Dit is mogelijk dankzij ons netwerk van vertrouwde adviseurs en geheel in lijn met ons motto Rely on Us,” aldus Andrea Albertini, President van de EMEA Dental Distribution Group van Henry Schein.

Begeleiding bij digitale ontwikkeling praktijk

Zowel nieuwkomers als gevorderde gebruikers van digitale tandheelkunde kunnen tijdens Dentology profiteren van de bijzondere mogelijkheden van digitalisering. Henry Schein begeleidt gezondheidsprofessionals van A tot Z bij hun individuele digitale ontwikkeling voor hun praktijk.

On-demand-video’s

Alle speeches en break-outsessies van 29 en 30 januari 2021 zullen van 1 tot 27 februari 2021 in de vorm van on-demand-video’s via het Dentology-platform beschikbaar zijn voor de deelnemers. In deze periode kunnen ingeschreven deelnemers ook de expositieruimte bezoeken. Zo kunnen zij sessies terugkijken, presentaties zien die zij niet live konden volgen en alle belangrijke onderdelen van het evenement nog eens bezoeken. Dit biedt de deelnemers bovendien de gelegenheid hun ervaringen te delen met hun praktijkgenoten en hun team en te laten meewegen in de besluitvorming. De voertaal van het symposium is Engels. Alle livepresentaties zullen worden ondertiteld in het Nederlands. Er worden eveneens deelnamecertificaten verstrekt.

Registreer vandaag nog: www.dentology.world

Lees meer over: Apparatuur, Behandelunits, Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Producten, Röntgen en beeldsystemen, Scholing