Curaeos wordt onderdeel van Colosseum Dental Group

Curaeos wordt onderdeel van Colosseum Dental Group

De Nederlandse dentale service organisatie Curaeos – met onder andere de praktijken van DentConnect en Samenwerkende Tandartsen – wordt onderdeel van de Colosseum Dental Group. Zodra diverse instanties hun goedkeuring hebben verleend, ontstaat door deze overname één van de grootste dentale service organisaties ter wereld.

Curaeos, met hoofdkantoor in Oosterhout, is een dentale service organisatie die actief is in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Italië. Het bedrijf heeft 186 tandartspraktijken en verleent jaarlijks zorg aan meer dan 1 miljoen patiënten. Curaeos is een multi-functionele service organisatie voor deze praktijken.

Colosseum Dental Group is nu reeds actief in negen Europese landen en de Verenigde Staten. In Europa heeft Colosseum Dental Group 375 praktijken, waar ruim 7500 mensen werken. In de Verenigde Staten is Colosseum actief onder de naam Northern American Dental Group en heeft daar 250 praktijken.

Dankzij deze samenwerking ontstaat er een dentale service organisatie die zorg verleent aan patiënten in twaalf landen, verdeeld over 2 continenten. En dat met ruim 800 praktijken en meer dan 13.000 medewerkers.

Lees meer over: Markttrends, Thema A-Z