Breed aanbod voor iedere mondzorgverlener op Dental Expo 2018

Breed aanbod voor iedere mondzorgverlener op Dental Expo 2018

De complete dentale markt is vertegenwoordigd op Dental Expo 2018 in Amsterdam RAI. Behalve voor tandartsen, orthodontisten en MKA-chirurgen biedt Dental Expo 2018 ook een ruim aanbod aan informatie, producten en diensten voor mondhygiënisten, tandtechnici, tandprothetici, praktijkmanagers en (preventie)assistenten.

Zo keert de prominente branchespeler Straumann na enkele jaren afwezigheid terug op Dental Expo. Dental Union is terug van weggeweest, wat maakt dat de top 5 groothandels uit de dentale industrie op de beurs te vinden zijn met hun producten en innovaties. Ook de vereniging van mondhygiënisten, NVM, waar ruim 85% van alle praktiserende mondhygiënisten in Nederland bij aangesloten is, is een uitgebreide samenwerking aangegaan met de beursorganisatie.

8, 9 en 10 maart

Dental Expo is een geïntegreerd platform voor de totale mondzorg en vindt plaats op 8, 9 en 10 maart. In de afgelopen periode is het aantal deelnemers dat zich definitief heeft ingeschreven voor dit event gestegen naar 100. Daarmee is de beursvloer nu – vijf maanden voor het event – al voor bijna 90 procent gevuld.

Workshops en seminars

Naast de presentatie van marktgerelateerde producten en diensten op de beursvloer, zijn er ook workshops en seminars waar professionals innovaties en nieuwe ontwikkelingen nader toelichten. In aanloop naar Dental Expo 2018 maakt de organisatie het volledige programma bekend. De komende editie belooft nog interactiever en veelzijdiger te worden dan in voorgaande jaren.

Dental Expo is het platform in Nederland dat de industrie, de handel en de tandheelkundige professie met elkaar verbindt, een plaats waar ontwikkelingen en noviteiten uit de gehele markt getoond wordt. Tandartsen, orthodontisten, MKA-chirurgen, mondhygiënisten, tandtechnici, tandprothetici, praktijkmanagers en (preventie)assistenten ontmoeten elkaar in Amsterdam om van gedachten te wisselen over de continue bewegende markt en hen toekomstvisie hierover te delen.

Meer informatie over Dental Expo: www.dentalexpo.nl.

Lees meer over: Dental Expo, Kennis, Scholing/