Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2018

Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2018

Dit event is voorbij

Het jaarlijkse DAED-congres ‘Masters of Masters in Esthetic Dentistry’ vindt dit jaar plaats op 23 & 24 november. Ook deze editie belooft weer een mooi 2-daags congres te worden op een prachtige locatie met internationale sprekers. Traditiegetrouw kunt u zich tevens voor een hands-on workshop inschrijven en deelnemen aan het bekende galadiner op vrijdagavond. Vorig jaar was het congres volledig uitverkocht. Zorg dat u zeker bent van een plaats en schrijf u in voor hét esthetische congres van het jaar!

Sprekers

Thomas Taha, Anoop Maini & Eric van Dooren

Thomas Taha: Jonge inspirerende spreker die op dit moment naam maakt als esthetisch tandarts en zijn collega’s graag inspireert door zijn werk actief online te delen. Thomas geeft u echte tips om uw efficiëntie, ergonomie en esthetiek te vergroten in verschillende restauratieve behandelsituaties. Op donderdag verzorgt Thomas tevens een hands-on workshop.

Anoop Maini: Anoop gaat in op de groeiende behoefte van een orthodontische behandeling bij volwassenen en bijbehorende behandelmethoden die haalbaar zijn om uit te voeren voor de dagelijkse tandarts. Hij laat zien hoe het corrigeren van de anterior elementen met de Inman Aligner in combinatie met o.a. bleken als onderdeel van het behandelplan, zorgt dat de lach van een patiënt sneller en minimaal invasief kan worden gerealiseerd.

Eric van Dooren: Eén van Europa’s beste specialisten op het gebied van het succesvol combineren van periodontie, prosthodontics en implantologie. Als ervaren spreker en met ruime kennis van verschillende vakgebieden zal hij u zeker inspireren.

Locatie

De Ruwenberg

Ruwenbergstraat 7 | 5271 AG Sint-Michielsgestel

Meer informatie en inschrijven Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2018

Lees meer over: Bij- en nascholing, Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Producten, Scholing/