NMT FenCS overgenomen door Infomedics en DFA

Infomedics en DFA hebben besloten per 1 juni 2012 hun krachten te bundelen en een nieuw bedrijf te vormen: Infomedics Groep B.V. Op dezelfde datum nemen zij het factoring- en clearingbedrijf NMT FenCS over van de NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).Met de fusie van Infomedics en DFA en de overname van NMT FenCS ontstaat een factoring- en clearingbedrijf met meer dan 125 medewerkers dat in de volle breedte van de zorgsector opereert en optimaal kan inspelen op de door de markt gevraagde professionalisering, kostenefficiency en nieuwe vormen van dienstverlening.

Geïntegreerd
Infomedics was al sinds 2005 de uitvoerder van de factoringactiviteiten van NMT FenCS. Door de overname worden voor- en achterkant van het factoringsbedrijf geïntegreerd wat belangrijk is voor de verdere groei en ontwikkeling van de dienstverlening van NMT FenCS. De prijs-kwaliteitverhouding van de dienstverlening blijft dan ook geborgd voor klanten. Bovendien gaan directie en medewerkers van NMT FenCS mee over naar Infomedics Groep B.V. Zij blijven voor klanten van NMT FenCS het aanspreekpunt.
De drie bedrijven binnen de Infomedics Groep B.V. gaan samen verder in het besef dat zakelijke aspecten in de zorgmarkt in snel tempo professionaliseren. Financiële expertisecentra zullen moeten inspelen op de nieuwe vragen die uit die professionalisering gaan voortkomen. De nieuwe combinatie zal zich vooral richten op het verder optimaliseren van de bestaande dienstverlening, kostenverlaging en de ontwikkeling van nieuwe vormen van dienstverlening.

Directie
Het directieteam van Infomedics Groep B.V. wordt gevormd door Dirk Jan Emmens, Fred Bloem (beiden Infomedics), Bart Mulder (DFA Services en DFA Mediparc) en Ruud Lamers (NMT FenCS).

Lees meer over: Financieel, Ondernemen/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *