Henry Schein nummer 1 op FORTUNE-lijst ‘World’s Most Admired Companies’

Henry Schein nummer 1 op FORTUNE-lijst 'World's Most Admired Companies'

Henry Schein, kondigde vandaag aan dat het bedrijf op de eerste plaats binnen zijn categorie staat op de FORTUNE®-lijst van de “World’s Most Admired Companies” van 2019. Met deze erkenning door FORTUNE wordt Henry Schein voor het 18e achtereenvolgende jaar op de lijst genoemd.

Bovendien eindigde Henry Schein ook op de eerste plaats bij de groothandelaars in alle acht subcategorieën waaruit de ranglijst van de Health Care-branche bestaat: innovatie, personeelsmanagement, gebruik van bedrijfsmiddelen, maatschappelijke verantwoordelijkheid, managementkwaliteit, beleggingswaarde op lange termijn, kwaliteit van producten/diensten en wereldwijde concurrentie.

Vereerd

“Sinds onze oprichting 87 jaar geleden, hebben wij bij Henry Schein ons van meet af aan ingezet om de kracht van ons bedrijf af te stemmen op de behoeften van de maatschappij. We zijn dan ook zeer vereerd dat we worden genoemd in de lijst van de World’s Most Admired Companies van FORTUNE,” aldus Stanley M. Bergman, voorzitter en algemeen directeur van Henry Schein. “Deze erkenning is een eerbewijs aan de toewijding van het Team Schein om onze klanten, leveranciers, investeerders en de maatschappij te dienen, alsmede aan onze wereldwijde filosofie ‘help health happen’.”

Bekroning van reputatie

Volgens FORTUNE is de lijst van de “World’s Most Admired Companies” de bekroning van de reputatie van de onderneming. De complete ranglijst is gepubliceerd op de website van Fortune

 

Lees meer over: Markttrends, Thema A-Z/