MOND en European Dental Group slaan handen in elkaar

MOND en European Dental Group slaan handen in elkaar

MOND, een keten van zeven mondzorgpraktijken in België, en European Dental Group (EDG) hebben besloten om de krachten te bundelen. Ze zullen voortaan als partners de uitdagingen binnen de Belgische tandheelkunde samen aangaan onder de vlag van MOND.

De MOND groep, opgericht in 2008, omvat 7 moderne groepspraktijken en een eigen tandtechnisch laboratorium in België. MOND staat onder leiding van tandartsen en oprichters Tommie Van de Velde en Alexander Declerck, ondersteund door Tilleghem van ervaren ondernemer Piet Van Waes.

Ontzorgen

Voor MOND staat de focus op kwaliteit en patiëntenzorg centraal. Daarom ontzorgen en omkaderen ze tandartsen in de dagelijkse werking waardoor de focus op patiëntenzorg en kwaliteit op elk moment gewaarborgd kan blijven. Dit is vooral belangrijk in een wereld die steeds complexer wordt op gebied van regelgeving en administratie maar ook steeds hogere eisen stelt naar specialisatie, innovatie en digitalisering.

Bundeling krachten

Om deze missie te realiseren en een nieuwe impuls te kunnen geven aan de professionalisering van de tandheelkundige zorg op de Belgische markt, hebben MOND en European Dental Group (EDG) besloten om de krachten te bundelen. Ze zullen voortaan als partners de uitdagingen binnen de Belgische tandheelkunde samen aangaan onder de vlag van MOND.

EDG

EDG is als internationale mondzorgorganisatie met diezelfde visie al meer dan 14 jaar succesvol actief in het groeperen, ondersteunen en professionaliseren van tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. Dit onder leiding van tandarts en oprichter Bart Vinke. EDG brengt dan ook veel kennis en knowhow aan boord op gebieden zoals kwaliteitsmanagement, bedrijfsvoering en opleiding. De unieke combinatie met de lokale expertise van MOND brengt het beste van twee werelden samen voor zowel patiënten als tandartsen.

Lees meer over: Markttrends, Thema A-Z