Duitse minister opent Internale Dental Show 2017

Internale Dental Show 2017

Op 21 maart 2017 zal het hoogtepunt van de tandheelkundige industrie voor de 37e keer plaatsvinden: de International Dental Show (IDS). De Duitse minister van Volksgezondheid, Hermann Gröhe, opent de show in Keulen.

Duitse minister opent Internale Dental Show 2017
Op 21 maart 2017 zal het hoogtepunt van de tandheelkundige industrie voor de 37e keer plaatsvinden: de Internationale Dental Show (IDS). De Duitse minister van Volksgezondheid, Hermann Gröhe, opent de show in Keulen.

Verheugd
“We zijn zeer verheugd dat minister Gröhe deze 37e tandheelkundige internationale tentoonstelling met zijn bezoek komt eren. Zijn komst benadrukt het belang van IDS in Duitsland en het buitenland”, zegt Dr. Martin Rickert, CEO van de VDDI.

Blijven groeien
De IDS is een top evenement in Keulen waarbinnen al jaren zowel het aantal exposanten als bezoekers blijft groeien. Ook in 2017 verwacht men weer een record aantal.

Opening
De officiële opening vindt plaats om 10.30u tussen de hallen 10 en 11.

Over de IDS
De IDS (International Dental Show) vindt om de twee jaar plaats in Keulen en wordt georganiseerd door de Vereniging ter bevordering van de Dentale Industrie (Gesellschaft zur Förderung der Dental-Industrie mbH – GFDI), de ondernemingen aangesloten bij de Vereniging van Duitse Dentale Fabrikanten (Verband der Deutschen Dental-Industrie e.V. – VVDI) en uitgevoerd door de Koelnmesse GmbH.

Bron:
IDS

 

 

 

Lees meer over: Actueel