Brede commentaarronde KPR Antitrombotica en Wortelcariës bij ouderen gestart

Brede commentaarronde KPR Antitrombotica en Wortelcariës bij ouderen gestart

De Klinische Praktijkrichtlijn (KPR) Antitrombotica en Wortelcariës bij ouderen zijn voor commentaar aangeboden aan de partijen die bij deze richtlijn betrokken zijn, zoals verschillende beroepsverenigingen, wetenschappelijke verenigingen en andere KIMO geïnteresseerde organisaties.

De brede commentaarronde is gestart door het concept van de richtlijn Antitrombotica en Wortelcariës bij ouderen aan te bieden aan het bestuur van de verschillende verenigingen en aan de directies van KIMO betrokken organisaties. De organisaties wordt verzocht om het concept van de richtlijn op hun websites te plaatsen met een link naar het commentaarformulier.

Commentaar op de richtlijn

Het commentaarformulier is bedoeld voor verenigingen en organisaties om de reacties op de richtlijn te kunnen bundelen, om vervolgens makkelijk bij KIMO in te kunnen leveren. Reageren kan tot en met 31 mei. Na deze dag zal KIMO alle reacties verzamelen en doorsturen aan de secretaris van de ROC. Alle reacties zullen worden besproken en er zal worden gekeken of de inhoud van de richtlijn dient te worden gewijzigd.

Conceptversie Klinische Praktijkrichtlijnen

De volledige conceptversie van de KPR Antitrombotica is hier te lezen. Hiernaast is de ROC bij deze richtlijn in het specifiek benieuwd naar wat mondzorgprofessionals vinden van de voorgestelde titel van deze KPR: Bloedige tandheelkundige ingrepen en dento-alveolaire chirurgie bij patiënten die antitrombotica gebruiken. De volledige conceptversie van de KPR Wortelcariës bij ouderen is hier te lezen.

Bron:
KIMO

Lees meer over: Kennis, Richtlijnen/