Henry Schein presenteert ontwikkelingen in endodontologie tijdens de ‘ESE Research and Clinical Meeting’ in Amsterdam

Henry Schein presenteert ontwikkelingen in endodontologie tijdens de ‘ESE Research and Clinical Meeting’ in Amsterdam

Henry Schein presenteert endodontische oplossingen tijdens de European Society of Endodontology (ESE) Research and Clinical Meeting 2018. Het evenement vindt plaats op 26 en 27 oktober 2018 bij ACTA in Amsterdam.

Presentatie EdgeEndo-lijn, NeoDiamonds endo-boren biokeramische sealers

Henry Schein stelt zich als vertrouwd adviseur van tandartsen en endodontische specialisten ten doel hen langs de voortdurende veranderingen in de tandtechnologie te loodsen en oplossingen aan te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van hun klanten, in combinatie met de training, service en ondersteuning die nodig zijn om te slagen. Het bedrijf zet deze doelstelling kracht bij via het uitgebreide portfolio van hoogwaardige endodontologische producten en endoconcepten. Tijdens de ESE Research and Clinical Meeting zullen bij de Henry Schein-stand de EdgeEndo-lijn (met NiTi-vijlen, carrier-based obturators en punten die kunnen worden gecombineerd met de meeste bestaande endodontologische motoren en obturatorovens en gebruikmakend van bekende klinische protocollen met hun eigen karakteristieken), de NeoDiamonds endo-boren van Microcopy en de biokeramische sealers van BUSA gepresenteerd worden.

Beeldopname-apparatuur en microscopen

Daarnaast levert het bedrijf ook beeldopname-apparatuur voor diagnoses die de workflow tijdens de endodontische behandeling ondersteunen, evenals een reeks microscopen en loepsystemen die onmisbaar zijn tijdens de endodontische behandeling om de nieuwe mogelijkheden optimaal te kunnen benutten. Het bedrijf werkt ook samen met een team van endodontologen die adviseren over specifieke endodontische oplossingen voor behandelingen en de ideale individuele workflow in de praktijk.

‘Henry Schein zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten waarmee tandheelkundigen hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren en optimale zorg te leveren aan de patiënt.’

Lees meer over: Kennis, Scholing/