Nieuwe ANT-directeur: Peter Vlaandere

Peter Vlaandere start met ingang van 1 februari als directeur bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). Hij volgt Rob Maaswinkel op.Peter Vlaandere (1960) studeerde rechten en heeft een brede achtergrond in uiteenlopende branches, waaronder de bankensector, handel en industrie en de rijksoverheid. Hij heeft diverse (interim)management- en directiefuncties bekleed.
Peter Vlaandere is onder meer bekend met de zorgsector, waar hij bij een van de top 4 zorgverzekeraars op de afdeling zorginkoop heeft gewerkt. De afgelopen twee jaar was Vlaandere adjunct-directeur en directeur ad interim bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Vlaandere: “Het spreekt mij erg aan om samen met het actieve bestuur van de ANT de strategie voor de komende jaren te formuleren. De ANT wil de belangen van haar leden zo goed mogelijk behartigen en daarnaast op efficiënte wijze de ledenservice optimaliseren met een uitgekiend producten- en dienstenpakket. Het jaarlijkse ANT congres is al op 11 & 12 maart en ik zie er naar uit om met de leden persoonlijk kennis te maken en van hen suggesties te ontvangen.”

Lees meer over: Actueel, Carrière, Thema A-Z
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *