Create Your Own Style – Posterior hands-on workshops

Create Your Own Style – Posterior hands-on workshops

Dit event is voorbij!

Een praktische dagcursus door drs. Dirk Grauls en Liesbet Renckens MSc.  waarbij u zowel de theorie als technieken voor succesvolle posterior restauraties leert toe te passen. Schrijf u in voor vrijdag 13 of zaterdag 14 oktober 2017 in Leuven.

Theorie, klinische handvatten en hands-on training posterior restauraties
De docenten bieden u, naast de theoretische onderbouwing, klinische handvatten en hands-on training voor het toepassen van succesvolle posterior restauraties. Het aanbrengen van een correcte vorm en anatomie van de restauratie hebben grote invloed op de functie en levensduur van de posterieure restauratie. Tijdens deze workshop behandelen drs. Dirk Grauls en drs. Liesbet Renckens uitgebreid hoe u hierbij natuurgetrouwe resultaten bereikt. Met welke technieken krijgt u herhaaldelijk het beoogde resultaat? Tijdens deze workshop worden zowel de free -hand opbouwtechniek als de stempeltechniek behandeld met daarbij praktische tips en tricks die u zelf tijdens de cursusdag leert toepassen. Ga naar 3M.be/Create voor meer informatie.

Deze workshop is onderdeel van de 3M Health Care Academy. De 3M Health Care Academy inspireert tandheelkundige professionals met een verscheidenheid aan educatieve programma’s. Op een vakkundige en informele manier worden actuele thema’s behandeld door topdocenten uit de tandheelkunde. U leert door de zeer interactieve opzet van de programma’s de nieuwste tips & tricks, wetenschappelijke informatie en behandeltechnieken kennen voor uw directe en indirecte behandelprocedures. De educatieve activiteiten zijn er altijd op gericht de technieken direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Lees meer over: Kennis, Scholing/