Abonnement Dental Management Toolkit

Een abonnement op de Dental Management Toolkit geeft u een jaar toegang tot protocollen, video’s en tips. Van hygiëne protocollen en voorbeeldformulieren voor het functioneringsgesprek tot video’s met tips en handige documenten voor praktijkmanagement.

Regelmatig advies en tips
Naast de vrije toegang van de toolkit wordt de praktijk via Dental Managment Toolkit regelmatig en op verschillende manieren getriggerd zich verder te verbeteren. Zo ontvangt u regelmatig een advies of tips en worden nieuwe protocollen of formulieren beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld om te voldoen aan nieuwe wetgeving zoals de WKKGZ.

Wat biedt een abonnement op Dental Management Toolkit?
Met de Dental Management Toolkit ontvangt u gedurende 365 dagen één gebruikersaccount per praktijk, dat recht geeft op:
– Toegang tot de afgeschermde Toolkit.
– De mogelijkheid voorbeeld protocollen en formulieren vrij te downloaden en te gebruiken.
– Het bekijken van (instructie) video’s voor verdere uitleg en achtergronden.
– Update of aanvulling van protocollen en formulieren en regelmatig nieuwe video’s, adviezen en/of tips.

Tarief
Het tarief voor toegang tot de Dental Management Toolkit bedraagt € 250,00 (exclusief 21% BTW) en kan individueel of per praktijk worden afgesloten. De toegang geldt voor een periode van 1 jaar.

Mogelijke aanvulling: Consult op locatie
Is er onzekerheid of uw praktijk onze protocollen en formulieren wel op de juiste wijze heeft geïmplementeerd? Of uw KEW dossier wel op orde is en of er goed volgens de WIP richtlijn wordt gewerkt? Wij bieden ook een consult aan in uw praktijk. Wij komen dan gedurende een dagdeel in uw praktijk om samen met u al uw vragen door te nemen en uw praktijk te screenen.

Het consult bedraagt € 475,- (excl. 21% BTW). Voor praktijken buiten de Randstad worden eventueel extra reiskosten in rekening gebracht. Als u hierin interesse heeft, kunt u dat op het onderstaande formulier aangeven. Uiteraard kunt u ook alleen een abonnement op de Dental Management Toolkit nemen, zonder dit consult.

Registreren abonnement Dental Management Toolkit